Konsten att göra om ett bibliotek/pysselrum till barnrum

Om man som vi bor väldigt trång, resulterar bebis i en del omorganiserande. Men, säger ni, när de är nyfödda kräver de inte så mycket plats och det håller jag helt med om. Men tanken är ändå att han ska ha någonstans att husera om ett tag och vi behöver definitivt någonstans att stoppa alla bebisprylar vi har fått sedan han flyttade in.

Som sagt, litet hus = lite plats. Omorganisation måste till och det är biblioteket/pysselrummet som får stryka på foten. Jag har helt gått med på detta förutsatt att Billy x tre står kvar där de är. Alla mina böcker kan faktiskt inte bli hemlösa. Någon måtta får det vara :-).

Projekt adoptera bort böcker startade för några veckor sedan och hittills är fem påsar bortadopterade till mamma som kommer adoptera vidare till jobb och second hand när hon är klar med dem. Är riktigt stolt över mig själv som utan att bli sentimental gjort en sådan stor röj. Mycket lästa böcker som följt sedan jag var tonåring ska nu få bättre hem. Fortfarande mycket böcker kvar och min plan är långt ifrån visualiserad. Men Erik kommer innan hösten att ha ett rum som är nästan hans eget. Lite plats får han ge till Billy 😉

Annonser

One thought on “Konsten att göra om ett bibliotek/pysselrum till barnrum

  1. Vi varje omorganisation blir jag av med bokhyllor. Livsfarligt. Nästa gång får det bli utbyggnad. Tror nog Erik och Billy kan bli goda vänner. Sätt Eriks böcker längst ner, så äter han dessutom på rätt böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s