Nytt år och veckan som gått.

Nyårslöftena haglar ju naturligtvis så här efter nyår. Nytt år och nya tag eller vad är det man brukar säga. i vår värld handlar det kanske inte så mycket om träning utan om olika boklöften. Det löftet som är mest populärt (och som jag själv har) är att minska antalet olästa böcker i bokhyllan. Bland annat finns projekt Kill hyllvärmare. Andra ser det mer som en tillgång. Eftersom det är Strindbergår är det många som bestämt sig för en en Strindbergutmaning. Du kan också börja rösta på de böcker som är nominerade till bokbloggarnas litteraturpris.

Vill ni följa med på en bokresa? Titta in här. Jag tror 15 januari är sista anmälningsdagen. Vill ni läsa ett samtal om bland annat en av mina favoritförfattare Stephen King ska du klicka här istället.

Hjälp till att rädda Palatseti Stockholm. En mötesplats för kreativa tonåringar.

Annat smått och gott är bland annat ett läderomslag till pocketböcker och ett fiffigt litet bokmärke. Dessutom tipsar Camilla om reseshopping och två bra ställen för detta och Nelly vill ha bra tips på chicklit. Linda har en del funderingar kring utbudet av E-böcker eller bristen på det.

Vi avslutar med ett litet Jane Austen quiz och ett tips på en liten tävling.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s