Gamla löften och nya målsättningar.

Jag hade tre nyårslöften som jag jobbade med under 2011.

Nr 1: Fler böcker på engelska.

Jag har definitivt läst fler böcker på engelska i år än vad jag gjort tidigare. Året började väldigt bra med minst en titel i månaden på engelska, men allt eftersom hösten kom och min läslust försvann, försvann även de engelska titlarna som jag skulle läsa. Krafttag behövs där så vi behåller det målet för 2012

Nr 2: Mer lästid.

Just nu känns det inte som att jag läser så mycket, utan att jag glor mycket på teve. Slår jag ut det över tid så har jag nog läst mer än vad jag brukar. Jag låste till exempel mer böcker i somras än vad jag gjort på evigheter. Det har dock blivit väldigt tydligt för mig att läsning är roligast när det är ljust och varmt. Ingen riktig höstläsare som många andra bokblooggare.

Nr 3: Minska antalet olästa böcker i hyllan

Här har vi ett epic megafail och det behöver definitivt vara kvar nästa år. Jag har nog fördubblat oläst i hyllan och det är knappt jag vågar lägga in dem i min bokhylla. Nu får det bli köpstopp ett tag och fler läsning av hyllvärmare. Dags att rensa ut sånt där oläst som bara står och tar plats med och som jag aldrig kommer att läsa.

Nya målsättningar för 2012 blir att läsa fler författare jag är nyfiken på. De har jag samlat i min boktolva. Jag ska försöka läsa fler hyllvärmare och annat oläst i hyllan samt läsa fler engelska böcker. Jag behöver också bli bättre på att gå till biblioteket och låna böcker än att köpa på mig nya.

Gott nytt läsår.

Annonser

One thought on “Gamla löften och nya målsättningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s