Lucka 11 – Att handla till en boknörd.

Vad handlar man till boknörden som läser vrålsnabbt, har dignande bokhyllor och alltid är den som själv kommer med boktipsen? Kommer inte boknörden i fråga med en egen välspecificerad och uppdaterad lista (vi vet ju att boknörden gärna spontanhandlar) kan det vara svårt att veta vilken bok man ska satsa på. Som tur är finns det en del bokiga tillbehör att ge bort.

Ett bibliotekskit.

Den passionerade bokälskaren borde ha ett ganska stort förråd av böcker och är ju av naturen väldigt givmilda med både tips och utlånade böcker. Med hjälp av detta lilla kit blir det lättare för nörden att hålla ordning på vad som är utlånat och till vem.

Filt med ärmar.

De flesta boknördar verkar vara höstälskare (om man spanar runt bland bloggarna) och för att kunna hålla värmen är en filt en bra present. Kommer du dessutom med en filt som har ärmar som gör det väldigt lätt för nörden att hålla i boken samtidgt som h*n är varm och go, om såväl axlar som fötter, får du definitivt en stjärna i kanten.

Badkarshylla deluxe.

Är nörden en badkarsläsare är denna fiffiga mojäng given. Inte nog med att den har ett inbyggt bokställ, den har även en hållare för glas. Detta kommer att göra badkaret till en riktigt trivsam plats och boknörden skrynklig som ett russin.

Annonser

3 thoughts on “Lucka 11 – Att handla till en boknörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s