En liten veckosammanfattning

Först en sorglig nyhet. En bokcirkel för alla kommer att lägga ner. Sidan kommer att finnas kvar så vi kan läsa gamla inlägg, men så mycket mer bloggande kommer det inte bli på sidan. Vi behöver dock inte sakna Karin för mycket, utan hon kommer att finnas på Facebook och Twitter.

Från en sorglig nyhet till ett stor Grattis. Bokhora har haft flyt i höst och har vunnit ännu ett pris. Denna gången är det ett pris till Adam Brombergs minne.

Det pratas mycket om olika svackor nu. Jag är inne i en, Therese på Dantes bibliotek har det trögt med läsningen och Stéphanie har många påbörjade böcker men har inte lyckats avsluta alla. ÅsaKafka på jobbet har börjat fundera på om hon har stött på många blah böcker på rad eller om det är hon själv som inte har lässuget. Som tur är har Linda på Enligt O ett botemedel för alla. Nu gäller det bara att lansera hennes idé och skaffa en boktipsare.

Det är dags för slutspurt på Tre på tre utmaningen som Pocketlover har. Ni som deltar får ta tag i era sista böcker nu. Är ni sugna på lite nya böcker kan ni titta in hos BokClara och titta på det nya omslaget till Eld, uppföljaren till Cirkeln. Behöver ni plats för nya böcker och känner för lite höststädning föreslår jag en titt hos Ord och inga visor. Hon har gjort en gigantisk och inspirerande bokrensning. Vill ni absolut INTE städa kan ni ta inspiration av den här bilden.

Det verkar ha varit Kennedyvecka bokbloggarna. Själv är jag inte så insatt i Kennedyklanen, men era boktips har fått mig intresserad och nu vill jag ta reda på mer.

Sist men inte minst har Bokcirkus haft ett nytt sätt att välja bokcirkelbok – ett sätt jag vill testa på. Ida har läst en bok med den lockande titeln Marshmallows till frukost, Bokbaren är sugen på Horace Engdahls nya bok och bokhandeln Fritz & Ståhl har ett läsprojekt som vi alla borde stötta.

Annonser

One thought on “En liten veckosammanfattning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s