SJ lanserar bokmagasin

Under mässan kunde man i Formas bokmonter plocka till sig tidningen BOOK som är ett alldeles nytt koncept från SJ. Sex av tio läser gärna en bok eller en tidskrift under sin tågresa och SJ bemöter nu detta med denna ca 124 sidor långa tidning. Tidningen kommer att finnas att läsa på tågen och kommer till stor del innehålla utdrag ur olika böcker men även artiklar om läsande, livsstil och intervjuer. Tidningen erbjuder också rabatterade priser på böckerna som utdragen kommer från på Adlibris och Akademibokhandeln.

Mitt första intryck av tidningen är att den är lik Vi läser fast med bokutdrag också. De delar även Jonas Karlsson som omslagsman. Kanske lite för likt så här i första numret av tidningen. Kanske bättre om de hade fokuserat på bokmässan och lanserat den ordentligt där?

I första numret finns utdrag ur bland annat Sankta psyko, Supertanten, Fragment och Route 66 går till Trollhättan. Jag tror tidningen har potential och kan bli en tillgång på tågen. Speciellt om det ska få stopp mitt ute i ingenstans. Själv åker jag inte tåg speciellt ofta men har en sambo som är felsökare på X2000. Har bett honom hålla lite utkik efter tidningarna

 

Annonser

2 thoughts on “SJ lanserar bokmagasin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s