Veckan som gått.

Bokmässan dominerar definitivt bokbloggarna nu och många laddar och planerar upp vad de ska göra under denna bokfest. Bokbabbel listar Do’s and Don’ts och Anna har upptäckt en ny liten sjukdom som kan drabba de flesta boknördar. Enligt O har blivit totalt bokmässecrazy och radar upp med både stafett, bingo och en poängjakt. Dessutom fina böcker i potten. Är man inte mässugen redan ska man definitivt besöka hennes blogg och kolla läget.

På tal om mässan talas det om någon form av litteraturhus i Göteborg. Känns som om det kommer att bli en rätt så litterär stad framöver. Vill du ha en lite lugnare bokupplevelse som inte involverar trängade människor på ett mässgolv kanske en bok med bio är något för dig?

I veckan ska Svenska Akademin välja ut en ersättare för Birgitta Trotzig. Undrar vem det kan bli. Bästa bokvideon är också något som ska utses i veckan. Men där kan man själv gå in och rösta på sin favorit.

Om det finns några Uppsalabor som vill träffas och prata fantasy och science fictionböcker ska ni ta er en titt här och anmäla er.

Allas vår favorit BILLYhyllan verkar inte längre trivas med sig själv och ska uppdateras om man ska tro det som står i bokbloggarna. Uppenbarligen används de inte längre till böcker utan till annat och ska moderniseras därefter. IKEA har uppenbarligen inte besökt mig och mina hyllor.

Avslutar veckan som gått med en liten fin bild på en kopp gjord av boksidor. En mycket passande bild så här på höstkanten.

 

Annonser

2 thoughts on “Veckan som gått.

  1. Man behöver ju inte bo i Uppsala för att komma på vår lilla träff den 5 november. Det är helt klart inom dagsutflyktsavstånd från Stockholm, Västerås, Gävle och så vidare. Vi kan till och med ordna övernattning hemma hos någon av oss arrangörer för några få besökare. Välkomna allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s