Veckan som gått och slut på semestertider

Då var min sista semestervecka slut och jag har börjat jobba igen. Detta är något som även har märkts i bokosfären. Många ser framåt och tänker höst och jobb och har lämnat sommaren bakom sig. Skolstarten närmar sig och varför inte locka era barn/elever/besökare att ta läsborgarmärket?

Boken med stort B den här veckan har varit De imperfekta av Tom Rachman. Den är inte bara månadens bloggcirkelbok på En bokcirkel för alla, utan även den bok som vi i bokcirkeln pratade om i måndags på vår lilla fika hemma hos och dagarna går… En bok som alla tyckte var bra, men som ingen riktigt förstod hypen om. Mer om bokpratet kan du läsa om här och här. Om du är jättesugen på att träffa andra bloggare och bor i eller i närheten av Växjö har Böcker etc och Fru E anordnat en liten träff den 27 augusti. Gå in och anmäl er vettja. Även ni som bor i eller i närheten av Skövde har en del att se fram emot. Titta in här och se efter.

Vi skickar en liten grattiskram till OOOF bok som fyllt sex år och naturligtvis firat i dagarna sex. Naturligtvis med en smarrig tårta som ätits upp lite i taget.

Andra läsvärda inlägg från veckan är bland annat en diskussion kring spoilers och cliffhangers. Vad är en bra kontra en dålig cliffhanger och finns det något som är en spoiler?

Lisa försöker sig på att göra en topp 20-lista med sina favoritböcker. Modigt säger jag som skulle ha jätteproblem att välja ut bara 20 stycken. Liolej har nog köpt den sötaste mugg jag sett och Annika tipsar om små söta bokholkar som borde finnas i varje vägskäl.

Sist men inte minst har det varit lite av en tävlingsvecka. Vi här på Massor av ord har vår första tävling som vi tycker ni ska tävla i. Vill ni även tävla om böcker av David Moody ska ni gå in till Swedish Zombie och testa lyckan.

2 tankar om “Veckan som gått och slut på semestertider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s