Veckan som gått och ny månad.

Att det är ny månad märks mycket tydligt i bokblogosfären då det finns månadssummeringar och läsanalyser att läsa lite varstans. Självklart även hos oss. Vill ni veta vad era bloggkollegor har läst kan ni bland annat kika in hos Bookshelf, Boken är tankens barn, Bokmamma, Bokstävlarna och Det mörka tornet.

Det har varit Pride-vecka och det har blivit en del bloggat om homosexualitet och regnbågsböcker både i vuxen– och barnlitteratur.

Lingonhjärta har haft läsplatteångest den här veckan och jag hoppas hon kommer tillrätta med sitt problem och gärna ger tips till oss andra sugna. För den som redan har en läsplatta och vill ha billig litteratur finns det gratis E-böcker att ladda hem.

Stephen King kan jag visst hitta i köket nu. Mycket intressant och lilla klickfingret har vaknat till liv. Borta med vinden har firat 75 år och det börjar kanske bli dags att ta tag i den där gamla klassikern. Dock vet ni att vi här på Massor av ord har problem med just den genren. Kanske borde vi istället satsa på en faktabok?

Avslutar med några härliga bilder på läsmiljöer. Dock är det sjukdomsläge hos Lena på Dantes bibliotek, men miljön är icke desto mindre lockande. Krya på dig.

Annonser

2 thoughts on “Veckan som gått och ny månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s