Veckan som gått.

Hade tänkt att göra en liten sammanfattning om vad jag läst i bloggarna under veckan som gått och vad jag har fastnat för, men i och med terrordåden i Norge känns det rätt så futtigt i sammanhanget.

Vill dock skicka en grattishälsning till de bloggar som haft födelsedag under veckan; TidningsIda, Enligt O och What you readin?. Ett grattis i efterskott till Böckerx3 som hade sin förra veckan.  Hoppas ni hade trevliga bloggfödelsedagar. Vill också skicka en grattishälsning till Malin the writer vars bok Kär lek? hade releasedatum i veckan.

Bokmania har uppmanat oss alla att skänka pengar för att hjälpa till i kampen mot svält i Afrika. Hjälp till du också. Jag tycker det är viktigare nu än någonsin att visa sitt stöd och att försöka hjälpa till att få världen till en vänligare sinnad plats där det finns rum för alla oavsett tro eller nationalitet.

Sist men inte minst måste poeten Hjalmar Gullberg uppmärksammas lite extra. I onsdags var det 50 år sedan han gick bort. En av bloggarna som har skrivit detta är Marias Bokliv som tvingade familjen ner till Falsterbo för att uppmärksamma detta.

5 tankar om “Veckan som gått.

  1. Pingback: Veckan som gått – fast lite försenat « Massor av ord…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s