En sån där halvårsredovisning.

Ser att många bokbloggare gör halvårsredovisningar för att se vilka kvantiteter av böcker de har kommit upp i och hur bra de har lyckats med sina läsmål för året; Antal författare från vissa länder, genrer, antal böcker och så vidare.  Nu har inte jag satt upp ett visst antal som jag känner att jag MÅSTE läsa i år utan jag tror på det där med lustläsning och att läsa i min egen takt. Jag vill inte stressbelägga min läsning mer än den redan är. Självklart letar sig en hel del borden in i min läsning, min vill ha-lista är flera meter lång  och det är ju bara så kul att göra listor i allmännhet. Men det ser jag mer som förslag än som något som jag slaviskt måste följa alla gånger. Det enda målet jag har i år är att läsa fler engelska titlar och då förslagsvis en i månaden.

Men jag tänkte ändå ge mig på en sån där halvårsredovisning. Mest för att se hur min läsning har sett ut sedan 2011 startade.

Sedan januari har jag läst 38 böcker. Det är inte så illa pinkat. Trodde inte det skulle vara så många böcker faktiskt så jag är mer än nöjd med den siffran. Av dem är fem på engelska vilket är en mindre än en i månaden. Den siffran måste bli bättre. Men resurserna finns bland de olästa böckerna =) Nästa bok i pipen måste definitivt bli en på engelska och då förslagsvis Blueeyed boy.

4 tankar om “En sån där halvårsredovisning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s