Byta böcker?

Ingen har väl missat att det är Stora bokbytardagen imorgon. Det har stått om det lite här och var i bokbloggsvärlden. Att byta en bok med någon annan tycker jag är ett ypperligt tillfälle att läsa något som man kanske inte skulle ha läst, göra en vårrensning i bokhyllan och på ett billigt sätt skaffa något nytt (boknördar kan väl ändå inte gå förbi habegärliga böcker utan att vilja ha den trots olika typer av köpstopp?).

På Stora bokbytardagens hemsida finns det olika bytesplatser registrerade, men bor du inte nära någon så frukta ej. Du kan själv skapa ett mindre bokbyte genom att till exempel byta/ge bok till någon slumpvist utvald person på stan eller skapa ett eget bytesbord på jobbet. Det senare kommer jag att göra imorgon. Tygpåsen är fylld med diverse pocket som ska få följa med till jobbet (jag ska försöka spara några till dig Miss E) och förhoppningsvis kan de glädja någon av mina arbetskamrater.

Trevligt byte =)

Annonser

5 thoughts on “Byta böcker?

    • Där ligger bland annat i samlarens spår, bedragen – lyndsey harris, Lisas andetag – glastra van loon. Nu har böckerna hamnat på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s