Nyårslöften inför 2011

Dags för ett nytt år med nya läs- och bloggupplevelser. Eftersom jag inte bloggat på den här adressen så länge, mindre än ett år, så tänkte jag inte göra några större summeringar på vad jag har läst i år. Däremot vill jag ha lite utmaningar att möta 2011. Därför har jag bestämt migh för tre områden att jobba med under 2011:

1. Läsa fler böcker på engelska.
Jag är engelsklärare och läser för tillfället sorgligt få böcker på engelska. Detta måste det bli ändring på. Därför bestämmer jag här och nu att minst en engelsk bok i månaden. För att kunna infria detta löfte behöver jag dock göra en beställning på adlibris. Stackars mig ;-).

2. Mer lästid.
Jag märker att mycket av mit tid det senaste halvåret har spenderats framför dumburken eller framför datorn och inte så mycket framför böckerna. Med tanke på hur sugen jag är på nya böcker hela tiden så borde jag ägna mer tid åt att läsa dem också.

3 Halvera mängden oläst i bokhyllan.
Det är dags att ta tag i några av hyllvärmarna och läsa ut dem. Just nu har jag över 80 olästa böcker i bokhyllan och jag skulle vilja ligga under 50 ungefär. Då har jag ett urval men det är ändå lite mer överkomligt.

 

Jag och BibbloK önskar er alla ett gott nytt 2011.

 

Annonser

One thought on “Nyårslöften inför 2011

  1. Ping: Gamla löften och nya målsättningar. « Massor av ord…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s