Är det ok att läsa presentböcker innan man slår in dem?

Jag lovar att jag läst boken riiiiiktigt försiktigt och lagt undan pappret på den så att det inte skulle skadas heller.  Jag har sett till att inte äta några feta saker och hållt tekoppen långt borta. Kan jag säga att det är OK då??

Annonser

7 thoughts on “Är det ok att läsa presentböcker innan man slår in dem?

    • Jo jag vet, jag vet. Det KÄNNS inte rätt. Man får helt enkelt inte köpa böcker till andra som man själv vill läsa. Eller vackert vänta tills personen är klar och kan låna ut den.

  1. Självklart är det okej att läsa först. Men man får – precis som du planerar – läsa försiktigt så att det inte syns, eftersom det finns dom som inte gillar att få lästa böcker i present.

    Jag väntar ibland och lånar tillbaks boken när personen har läst, men ibland blir det ju hemskt opraktiskt.

  2. Även om argumenten är bra, så tycker jag nog som Fru E att det är inte riktigt rätt om inte det är så att man sagt uttryckligen att personen kan få en bok man själv läst. Annars får man nog snällt vänta tills personen i fråga har läst ut den. Kanske kan man fråga på något fiffigt sätt så att man kan låna den tidigare. 🙂

    • Boken är som tur är till min mamma och hon är lika lästokig som jag som tur är så jag tror inte hon har något emot att jag läst den så sett. Men det kändes som jag skrev tidigare inte riktigt rätt att smygläsa den innan.

  3. Så klart man får kontrolläsa boken så länge man gör det med silkesvantar. Man vill ju veta vad det är man ger bort… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s